Γεννήθηκα στο Νέο Φάληρο του Πειραιά το 1952.

Σπούδασα ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης στην Αθήνα και στη Ρώμη. Μαθήτευσα για μία πενταετία κοντά στον Διαμαντή Διαμαντόπουλο, όντας και ο μοναδικός μαθητής του μεγάλου μας ζωγράφου.

Για το έργο μου έχουν γράψει ο Χρύσανθος Χρήστου καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης και Aκαδημαϊκός, η Ντόρα Ηλιοπούλου-Ρογκάν Δρ.Ιστορίας της Τέχνης και Tεχνοκριτικός, η Αθηνά Σχινά καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και Tεχνοκριτικός, ο Alan Andrew Maran Άγγλος Aκαδημαϊκός και Δρ.Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Sheffield, η Ελένη Καπλάνη-Κοκκίνη Ιστορικός Τέχνης, η Ήρα Παπαποστόλου Ιστορικός και κριτικός Τέχνης και άλλοι.

Έχω κάνει ατομικές εκθέσεις σε σημαντικούς χώρους Τέχνης στην Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού όπως η Ρώμη, το Μιλάνο και το Κάιρο. Έχω λάβει μέρος σε περισσότερες από 120 ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχω συν-εκθέσει με σημαντικούς εικαστικούς όπως ενδεικτικά αναφέρονται, Μόραλη, Τσαρούχη, Λάππα, Άγγελο, Paschalis, Σκουλάκης, Σάμιο, Χάρο, Μανουσάκη κ.α.

Έργα μου υπάρχουν στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο Μουσείο Μαρίκας Κοτοπούλη, στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών, στην Πινακοθήκη "Αλέκος Κοντόπουλος" στη Λαμία, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, στη συλλογή της Εμπορικής Τράπεζας, στη συλλογή της Γενικής Τράπεζας, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δελφών  καθώς και σε σημαντικές ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Από το 2000 ζω και εργάζομαι στον δήμο Μαραθώνα.